Stel jouw privé rondreis Cuba zelf samen

Hoe kunnen wij jou helpen?

Stel jouw privé rondreis Cuba samen

Hoe kunnen we jou helpen?

In Cuba kun je voor zoveel mooie dingen terecht. In onze rondreizen is altijd cultuur, natuur en strand aanwezig. Wellicht wil jij wel meer de natuur in, of wil je liever een relaxvakantie? We hopen dat onze rondreizen inspiratie geven voor het samenstellen van jouw droomreis. Natuurlijk zijn er eindeloos veel variaties mogelijk op de door ons samengestelde reizen.

  • We adviseren je graag over de meest geschikte bestemmingen passend bij jouw wensen
  • We organiseren met veel plezier dagexcursies en bijzondere activiteiten op maat
  • Samen bespreken we uitgebreid al jouw wensen en laat ons je verrassen met een voorstel voor jouw droomreis!

Hoe diep wil jij Cuba in duiken?

Oldtimer en palmbomen in Cuba
Oldtimer en palmbomen in Cuba

Inspiratie voor jouw droomreis door Cuba..

Reis door Cuba per oldtimer en/of bus

Alle rondreizen van CubaNeo Travel zijn individueel en te maken per oldtimer en/of bus. Het reizen per oldtimer geeft een nostalgisch gevoel. De oude Amerikaanse auto’s gebruikt in onze rondreizen zijn in optimale conditie en altijd voorzien van airconditioning. De chauffeur die de oldtimer rijdt kent alle bijzonderheden van het wegennet op zijn duimpje. Jij hoeft alleen maar te genieten van al het moois dat je onderweg tegenkomt.

Het reizen per Viazul bus is een comfortabel en voordelig alternatief voor het reizen per oldtimer. Viazul is een betrouwbaar busnetwerk en de bussen zijn voorzien van airconditioning. Op veel plaatsen bevindt het Viazul busstation zich op loopafstand van de casa particular (bed & breakfast) waar je zult verblijven. Op de plekken waar dit niet het geval is kunnen wij vervoer per auto regelen van/naar de casa particular.  Wil je meer weten over het reizen per bus en oldtimer? Bekijk dan onze pagina reizen per oldtimer of bus.

Excursie Havana highlights
Excursie Havana highlights

Overnachten bij een casa particular

Overnachten bij een casa particular (bed & breakfast) betekent dat je een kamer huurt bij een Cubaanse familie. De kamers zijn altijd voorzien van airconditioning en een eigen badkamer met toilet. Tijdens je verblijf kun je rekenen op voldoende privacy en een goede service. Het verblijven in een casa particular is een heel leuk alternatief voor het verblijf in een hotel. Casas particulares zijn private ondernemingen, in tegenstelling tot hotels. Dit maakt dat het voor de eigenaren belangrijk is dat jij het naar je zin hebt. In hotels is er vaak veel minder aandacht en service voor de gasten.

Een goede locatie

De casas particulares die wij reserveren bevinden zich altijd op een goede locatie en zijn van goede kwaliteit zodat je een comfortabel verblijf zult hebben. Meestal zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar je gebruik van mag maken, zoals een woonkamer, patio of een balkon. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Als je ook andere maaltijden in jouw casa particular wilt eten is dat vrijwel altijd in overleg te regelen. De Cubaanse families zijn een aanspreekpunt voor jou. Ze helpen je bijvoorbeeld graag bij het regelen van een taxi en kunnen je advies geven over activiteiten in de omgeving.

Excursies

Maak jouw privé reis door Cuba extra speciaal door excursies en activiteiten te reserveren. In Havana bieden we o.a. de excursie Havana Highlights aan, waarin je bijzondere plekken van de stad leert kennen. De excursie Aan tafel bij een Cubaanse familie geeft je een uniek inkijkje in het leven van deze familie. Er zijn mogelijkheden om Spaanse lessen te volgen en om Salsa te leren dansen! Ook zijn er meerdere excursies waarin je van de prachtige Cubaanse natuur kunt genieten. Bekijk voor het complete aanbod in heel Cuba onze excursie pagina.

Hoe maak jij jouw reis een unieke ervaring?

Vraag hier uw gratis reisvoorstel aan