Reisblog Cuba

Reisblog: Insider tips en informatie over Cuba

In deze reisblogs over Cuba vind je allerlei interessante tips en informatie die jou van pas kunnen komen als je op reis wilt naar Cuba. Wat wil jij weten voordat je vertrekt? Neem een kijkje in onze blogs, en leer Cuba kennen voordat je in het vliegtuig stapt!

Reisblog Cuba

Om vooraf wat meer kennis te hebben over Cuba, staan deze reisblogs vol met tips en achtergrond informatie die handig van pas zou kunnen komen als jij op reis wilt naar Cuba. Deze pagina zal regelmatig geüpdatet worden met nieuwe blogs, mocht je nog iets missen of vragen hebben neem dat contact met ons op.

Ook praktische tips zoals de beste reistijd in Cuba en hoe je moet betalen in Cuba zijn handig om te weten. Naar een land als Cuba is het slim om goed voorbereid op reis te gaan. Het is een geweldig land, en dingen lopen soms net wat anders dan dat je gewend bent. Zo is het belangrijk om je goed voor te bereiden, informatie hierover vind je in onze praktische reistips. Ook met een goede voorbereiding zal je voor verrassingen komen te staan, en dit maakt Cuba nu juist zo’n interessante reisbestemming.

Wil jij jouw reis ook een extraatje geven? Dieper in Cuba duiken dan de massa en de verborgen plekjes leren kennen? Kijk dan tussen onze excursies! Hier hebben we uiteenlopende excursie staan voor ieder wat wils. Naast veel prachtige natuurgebieden, kun je ook de highlights van Havana ontdekken met een Engelssprekende local, of leer je de Cubaanse salsa dansen.

Vraag geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan