Praktische reistips Cuba

Praktische vragen?

Je ontvangt snel een antwoord!

Goed geïnformeerd op reis met onze praktische reistips Cuba

 

Gezondheid Cuba

Als je vanuit Nederland naar Cuba reist is vaccineren niet verplicht. Een herhaling van DTP en een Hepatitis A vaccinatie wordt echter wel aangeraden voor reizigers naar Cuba.

Reistips Cuba

Deze praktische reistips Cuba zijn met veel zorg samengesteld en worden zo actueel mogelijk gehouden. Mis jij nog praktische informatie over Cuba? Of heb jij een andere vraag? We beantwoorden al jouw vragen graag. Op onze contactpagina zie je de verschillende manieren hoe je met ons in contact kunt komen.

Voordat je op reis gaat naar Cuba raden we je aan om alle praktische reistips Cuba goed door te nemen. Cuba is een geweldig land waar dingen vaak net wat anders lopen dan dat je gewend bent. Het is daarom erg belangrijk om je goed voor te bereiden. Maar ook met een goede voorbereiding zul je in Cuba voor verrassingen komen te staan. Cuba is echt een land met een gebruiksaanwijzing. Maar juist dat maakt een reis naar Cuba ook heel leuk en interessant!

Ben jij geïnteresseerd om wat dieper Cuba in te duiken dan de massa? Dan is een van de belangrijkste reistips om een kijkje te nemen tussen onze excursies. Naast het bezoeken van prachtige natuurgebieden hebben we excursies waar je door contacten met locals veel kunt leren over het land. In deze excursies kun je als reiziger een idee krijgen van een aantal praktische zaken in het leven van Cubanen. Het kan heel erg inspirerend zijn om te zien hoe creatief Cubanen omgaan met hun dagelijkse werkelijkheid. Natuurlijk verblijf je met CubaNeo Travel altijd in een casa particular wat je ook al veel laat zien van het leven in Cuba. Maar als er één praktische reistip is voor Cuba die we graag zouden willen geven is: maak het mee.. laat alles over je heen komen. Deze ervaring zal je je leven lang bijblijven.

Meer tips en inspiratie over reizen naar Cuba? Lees dan ook ons reisblog Cuba.

Vraag hier jouw gratis reisvoorstel aan