Ontdek Cuba met kinderen

De Cubaanse grenzen zijn weer geopend voor internationale reizigers. Wij zullen weer reizen aanbieden naar Cuba zodra er een groen of geel reisadvies geldt van het Nederlandse ministerie van buitenlandse zaken.

Een onvergetelijk avontuur, ontdek Cuba met kinderen!

Cuba is een geweldig land om te ontdekken samen met kinderen. Cubanen zijn erg hartelijk en hebben veel oog voor families met kinderen. De vele pleinen in de steden bieden een fijne plek om te spelen. Neem een bal mee en je zult al snel een partijtje voetbal kunnen spelen met lokale kinderen. Met het gezin genieten van de ongerepte natuur, zwemmen (in natuurbaden) en paardrijden. Het prachtige strand met helder zeewater…  wat wil je nog meer? Je kunt een rondreis op maat laten maken zodat deze altijd past bij de leeftijd van de kinderen en alle wensen.

 

Welke rondreis past bij jouw gezin?

Reizen in Viñales Cuba met kinderen

Familiereis Cuba – Rondreis 14 dagen

 • Rondreis per Bus en Oldtimer
 • Havana- Viñales- Varadero- Havana
 • Inclusief excursies en transfers
 • Ook geschikt voor gezinnen met kleine kinderen

vanaf

€ 895,-

shutterstock_673477021

Cuba met kids – Rondreis 14 dagen

 • Rondreis per Oldtimer en Bus
 • Havana- Viñales- Cienfuegos- Trinidad- Varadero- Havana
 • Inclusief excursies en transfers
 • Geschikt gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar oud

vanaf

€ 1089,-

Bezoek Playa Maguana tijdens jouw privé rondreis Cuba

Stel jouw privé rondreis Cuba zelf samen 

 • Hoeveel dagen wil je op reis?
 • Rondreis per Oldtimer met chauffeur en/of Bus
 • Waar wil jij naartoe?
 • Kies zelf jouw excursies

Reizen naar Cuba met kinderen

Wat is een geschikte reis voor jouw gezin?

Natuurlijk is het leuk om een groot deel van Cuba te zien. Vooral als je naar Cuba reist met kinderen is het wel goed dat je de reisafstanden niet onderschat. De lengte van Cuba is van oost naar west ongeveer 1250 km. Door te kiezen voor een reis door een deel van Cuba blijft er meer tijd over om leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen. Natuurlijk ligt het aan de leeftijd van de kinderen hoeveel reisdagen optimaal zijn. De rondreis Familiereis Cuba vinden wij ook zeer geschikt voor families met kleine kinderen. Als je kinderen al wat ouder zijn (vanaf ca. 6-7 jaar oud) kan de rondreis Cuba met Kids geschikt zijn. Uiteraard kunnen we ook een reis geheel op maat maken, omdat jij natuurlijk als geen ander weet wat bij jouw gezin past.

Klimaat Cuba

Als je naar Cuba reist met kinderen is het goed om rekening te houden met het Cubaanse klimaat. Bekijk onze pagina over de beste reistijd Cuba waarin we het klimaat in Cuba uitgebreid toelichten. Vooral als je met hele jonge kinderen reist kun je overwegen om niet in de aller heetste maanden te reizen. Voor reizen met een baby vinden wij zelf de koelste maanden december en januari het meest ideaal.

Excursies

Veel van onze excursies zijn aan te passen aan de leeftijd van de kinderen. Dit geldt zowel voor de excursies die zijn inbegrepen in de rondreis als enkele optionele excursies en activiteiten. In overleg bepalen we wat passend is voor jouw kinderen en wij regelen het.

Gebruik van kinderwagen en draagzak in Cuba

Als je met een baby of dreumes reist is het gebruik van een draagzak op veel plekken prettiger dan het gebruik van een kinderwagen. Niet op alle plekken zijn de stoepen vrij van gaten, en de drempels kunnen hoog zijn. Ook als je de natuur ingaat is het gebruik van een draagzak natuurlijk erg praktisch.

Voorzieningen in Cuba

Het is wel verstandig om producten zoals luiers en verzorgingsproducten allemaal mee te nemen vanuit Nederland. Deze producten zijn niet van dezelfde kwaliteit als in Nederland en ook regelmatig niet voorradig. Ook kan het handig zijn een paar repen of voorverpakte snacks mee te nemen. In Cuba vindt je op dat gebied niet altijd de gewenste variatie.

Vraag volledig vrijblijvend een reisvoorstel aan