Avontuurlijke reizen Cuba

De Cubaanse grenzen zijn weer geopend voor internationale reizigers. Wij zullen weer reizen aanbieden naar Cuba zodra er een groen of geel reisadvies geldt van het Nederlandse ministerie van buitenlandse zaken.

Kies jij voor een avontuurlijke reis?

Tijdens onze avontuurlijke reizen reis je zowel binnen als buiten de gebaande paden. Meer dan in andere rondreizen bezoek je plekken waar toeristen niet standaard komen. Het grootste deel van de reis geniet je van alle mogelijkheden die het reizen per oldtimer heeft te bieden, maar je reist ook korte trajecten met de bus.

mangrove-boom-op-strand-cayo-levisa-cuba

Avontuurlijke roadtrip Cuba – Rondreis 14 dagen

  • Rondreis per Oldtimer en Bus
  • Havana- Viñales- Playa Larga- Trinidad- (Omgeving) Varadero- Havana
  • Inclusief excursies en transfers

vanaf

€ 1089,-

Oldtimer en paard onderweg in Trinidad Cuba

Cubaanse flow – Rondreis Cuba 22 dagen

  • Rondreis per Oldtimer en Bus
  • Havana- Viñales- Cienfuegos- Trinidad- Camagüey- Santiago de Cuba- Gibara- Santa Clara- Varadero- Havana
  • Inclusief excursies en transfers

vanaf

€ 1789,-

Bezoek Playa Maguana tijdens jouw privé rondreis Cuba

Stel jouw privé rondreis Cuba zelf samen 

Hoeveel dagen wil je op reis?

  • Rondreis per Oldtimer met chauffeur en/of Bus
  • Waar wil jij naartoe?
  • Kies zelf jouw excursies

Avontuurlijke reizen Cuba – Past het bij jou?

Wat betekent het als je een avontuurlijke reis door Cuba gaat maken? We willen niemand de absolute hoogtepunten van Cuba ontzeggen en die zitten dan ook terecht verwerkt in al onze rondreizen. Maar misschien wil jij wel meer zien? De avontuurlijke reizen door Cuba zijn gemaakt voor mensen die ook graag sfeer opsnuiven op plekken die nog niet veel bezocht worden door reizigers. Het bezoeken van dit soort bestemmingen geeft een authentieker beeld van Cuba.

Tijdens avontuurlijke reizen door Cuba reis je altijd gedeeltelijk met een oldtimer. De chauffeur die de oldtimer rijdt kent de mooiste plekjes waar je onderweg langs komt. Dit geeft je ook wat meer de mogelijkheid om van de gebaande paden af te gaan. Maar het is zeker ook leuk om kortere trajecten met de bus te reizen. Het geeft jou weer een andere ervaring van reizen door Cuba door gebruik te maken van dit openbare busnetwerk. Je leest hier meer over reizen met de bus en oldtimer in Cuba.

Jij kunt zelf ook bepalen hoe avontuurlijk jij jouw reis door Cuba maakt door extra excursies bij te boeken. Een leuke excursie om meer van het Cubaanse leven te zien is bijvoorbeeld going local in Havana. Je kunt dan een dagdeel een Cubaanse familie bezoeken in Havana of vlak buiten Havana op het platte land. Dit geeft een uniek inkijkje in hoe mensen leven.

Vraag geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan