Individuele rondreizen Cuba

Op dit moment is het i.v.m. het coronavirus niet mogelijk om naar Cuba te reizen. Reizen uitgevoerd vanaf november 2020 kunnen wel geboekt worden en hoeven pas (aan)betaald te worden zodra het zeker is dat de reis door kan gaan.

Welk type individuele rondreis naar Cuba past bij jou?

shutterstock_299586851

Kies jouw Individuele Rondreis Cuba met chauffeur

Het reizen per oldtimer met chauffeur door Cuba brengt jou optimaal in de Cubaanse sfeer. Het comfort wat het reizen per oldtimer met zich meebrengt laat jou optimaal genieten van dit prachtige en diverse land.

shutterstock_1300994314

Ontdek Cuba met het openbaar vervoer

Vind jij het leuk om Cuba te ontdekken met het openbaar vervoer? Dan is rondreizen met het busnetwerk van Viazul een goede keuze. Deze comfortabele bussen brengen je over het hele eiland. Zo maak jij prachtige rondreizen door Cuba!

shutterstock_233978836

Rondreizen Cuba met Kinderen

Cuba is heel erg geschikt om samen met kinderen te ontdekken. Je kunt de rondreis net zo relaxed of intensief maken als bij jouw gezin past. Rondreizen door Cuba met kinderen is een onvergetelijk avontuur!

shutterstock_402459007

Avontuurlijke reizen Cuba

Avontuurlijk reizen door Cuba betekent bij voor ons dat je naast de belangrijkste hoogtepunten ook komt op plekken buiten de gebaande paden. Het vervoer in deze reizen is divers: een groot deel per oldtimer met chauffeur, en kortere trajecten per bus.

Individuele rondreizen Cuba – Wat past bij jou?

Houd jij van reizen die je het echte Cuba laten zien? Wil je zo veel mogelijk zien van het Cuba van de Cubanen? Authenticiteit en kleinschaligheid zijn belangrijke pijlers in de rondreizen die jij bij ons kunt boeken. Je kunt onze individuele rondreizen door Cuba gebruiken als inspiratie voor het samenstellen van jouw ideale rondreis. Wil jij jouw privé rondreis zelf samenstellen? We kunnen je op afspraak voorzien van passend advies.

Tijdens onze individuele rondreizen door Cuba verblijf je altijd in een casa particular. Dit is de Cubaanse variant van de bed & breakfast. Je verblijft in een kleinschalige accommodatie die meestal gevestigd is in een aparte sectie van een huis van een Cubaanse familie. Je kunt rekenen op voldoende privacy en een zeer bereidwillige gastvrouw/heer die klaar staat voor de gasten.

Het vervoer tijdens de rondreizen is divers. Er zijn individuele rondreizen met de bus, waarbij je gebruik maakt van een openbaar vervoer busnetwerk. Ook zijn er individuele rondreizen waarbij je rondreist met een oldtimer met chauffeur. Reizen met een oldtimer geeft een speciale dimensie aan rondreizen door Cuba. De chauffeur kent alle bijzonderheden van het wegennetwerk op zijn duimpje waardoor er geen onnodige vertragingen ontstaan tijdens het reizen. Jij geniet van het comfort en de sfeer van het reizen per oldtimer door het afwisselende Cubaanse landschap. In diverse reizen is er een combinatie gemaakt van reizen met de bus én oldtimer. Je leest meer over de vervoersmiddelen op onze pagina over reizen per oldtimer of bus. 

Vragen? Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek