Reizen per oldtimer en bus

Reizen per Amerikaanse oldtimer

Wie aan Cuba denkt, denkt al snel aan de prachtige oude Amerikaanse auto’s uit de jaren 50 die hier nog volop te zien zijn. Het is dan ook een unieke ervaring als je door Cuba reist om dit in stijl te doen in een Amerikaanse oldtimer. De chauffeur die de oldtimer rijdt kent alle bijzonderheden van het wegennet op zijn duimpje. Jij hoeft alleen maar te genieten van al het moois dat je onderweg tegenkomt.

Het reizen per oldtimer houdt de reistijden zo kort mogelijk. Je hebt de vrijheid om tussenstops te maken op bijzondere plekken die (enigszins) op de route liggen. De oude Amerikaanse auto’s gebruikt in onze rondreizen zijn in optimale conditie en altijd voorzien van airconditioning.

  • Nostalgische gevoel van terug gaan in de tijd
  • Zeer comfortabel vervoer in een ruime oldtimer geschikt voor maximaal 4 reizigers
  • Volop vrijheid voor het maken van tussenstops en bezoek van bijzondere plekken onderweg
  • Een ervaren chauffeur die alle bijzonderheden van de wegen kent
  • Jij maakt je geen zorgen over onduidelijke bewegwijzering en gaten in het wegdek
  • Geen extra benzine- of verzekeringskosten bovenop de prijs van de reis (zoals bij een huurauto)

Reizen per bus

Alle rondreizen van CubaNeo Travel zijn individueel. Als je een rondreis per bus bij ons reserveert dan reis je met de bussen van Viazul. Dit is een busnetwerk opgezet voor het toerisme. Cubanen reizen ook met  Viazul, maar je zult voornamelijk andere buitenlandse reizigers tegenkomen in deze bussen. Voor Cubanen is er een apart busnetwerk (Astro). Voor toeristen is het niet mogelijk om in de Astro bussen te reizen. Viazul is een betrouwbaar busnetwerk en de bussen zijn altijd voorzien van airconditioning. Op veel plaatsen bevindt het Viazul busstation zich in het centrum en op loopafstand van de casa particular waar je verblijft. Op de plekken waar het busstation niet centraal ligt of niet op loopafstand van de casa particular regelen we dat je wordt opgehaald met een auto. In vergelijking met het rondreizen per oldtimer zijn individuele rondreizen per bus een comfortabel en voordelig alternatief.

Busvervoer

Vraag hier uw gratis reisvoorstel aan