Excursie Havana highlights

Leer bijzondere plekken in Havana kennen..

Deze excursie is inbegrepen in de meerderheid van onze rondreizen

Excursie Havana

Wil jij de highlights van Havana ontdekken? Met een local door de straten van Cuba? Dan is de excursie Havana highlights iets voor jou! Bij deze excursie ga je met een Engelssprekende local een paar uur op stap om de highlights van Havana te ontdekken. Er is tijdens deze excursie veel aandacht voor het dagelijks leven van Cubanen.

Wandeling door oud Havana

Je wordt opgehaald in de casa particular waar je verblijft, waar de wandeling door oud Havana start. Dit stadsdeel is door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. De straten en pleinen bruisen van het leven en op veel plekken zul je (live) muziek horen.

Met de oldtimer

Na de wandeling door het oude stadshart zal een oude Amerikaanse auto jullie ophalen. Via de Malecón, een lange straat langs de kust, zul je naar het stadsdeel Vedado rijden. Tijdens deze excursie is er een keuze tussen een heelijk ijsje bij Coppelia, de beroemdste ijssalon van Cuba. Of als andere keuze een drankje drinken bij La Torre, deze bar vindt plaats op de 33e verdieping en dus een prachtig uitzicht over Havana.

De highlights van Havana

De tour door Havana zal vervolgens verder gaan per oldtimer, en je maakt o.a. een stop op het plein van de revolutie. Tegen zonsondergang zul je ter afsluiting van de tour nog even genieten van het uitzicht over de stad aan de overzijde van de baai. Vol indrukken van deze magische stad word je weer afgezet bij jouw casa particular.

Prijs

€79,- per persoon bij 2 personen

€69,- per persoon bij 3 personen

€59,- per persoon bij 4 personen

Reis je met kinderen? Neem dan contact op om onze aangepaste tarieven te bespreken

Inclusief

  • Engelssprekende gids gedurende de hele excursie van circa 4 á 5 uur
  • Vervoer per oldtimer met chauffeur (circa 2 á 3 uur beschikbaar om jou naar verschillende plekken te brengen)
  • Een ijsje of een drankje

Meer van Cuba leren kennen?

Vraag hier uw gratis reisvoorstel aan