Cayo Levisa of Cayo Jutías

Een dagtocht naar een paradijselijk Caribisch eilandje..

Deze dagtrip is inbegrepen bij rondreizen per oldtimer met chauffeur

Cayo Levisa of Cayo Jutías

Hou jij van zand onder je voeten, parelwitte stranden en mooi helderblauw water? Kies dan voor één van deze twee adembenemende Caribische stranden Cayo Levisa of Cayo Jutías. De twee stranden zijn (nog) niet ontdekt door het massatoerisme en zijn daarom ideaal om lekker te genieten. Deze prachtige plekken lenen zich uitstekend voor een dagtocht als je in Viñales verblijft.

Ontdek Cayo Levisa

Voor een excursie naar Cayo Levisa neem je de veerboot vanaf Palma Rubia, hier kan het genieten al beginnen met het mooie uitzicht over het water. Het stukje van 6 kilometer wat je vaart in ongeveer 45 minuten brengt je op de droombestemming waar je dan eindelijk je voeten in het warme zand kan zetten.

Ontdek Cayo Jutías

Het prachtige eiland Cayo Jutías is verbonden met het vasteland door een strekdam van circa 4 kilometer. Eenmaal daar aangekomen vind je een prachtige turquoise baai met enkele eethuisjes, waar je lekker kan genieten van de rust en het mooie strand.

Hoe kom je er?

Vervoer naar Palma Rubia of naar Cayo Jutias is in sommige rondreizen inbegrepen. Als dit niet het geval is kun je zelf lokaal een taxi regelen voor deze dagtocht. De familie van de casa particular waar je verblijft kan je hierbij helpen.

Inclusief (Een bestemming naar keuze)

  • Cayo Levisa: vervoer heen en terug naar Palma Rubia
  • Cayo Jutias: vervoer heen en terug naar Cayo Jutias

Exclusief

  • Eventuele entreegelden
  • Prijs veerboot naar Cayo Levisa van circa 25 CUC
  • Overige uitgaven

Meer prachtige plekjes in Cuba ontdekken?

Vraag hier uw gratis reisvoorstel aan