Waarom CubaNeo Travel?

Op reis naar Cuba om te zien wat dit prachtige land écht uniek maakt..

Waarom CubaNeo Travel?

Cuba is het eiland van mooie natuur, rum, sigaren en swingende muziek. Het eiland waar vele oldtimers het straatbeeld kleuren, van prachtige stranden en kolioniale architectuur. Juist omdat Cuba nóg veel meer is dan al dit moois, is CubaNeo Travel ontstaan. Wij willen jou helpen verder te kijken door Cuba te laten zien vanuit haar mensen en cultuur. Een van Cuba’s grootste schoonheden is de spontane en vrolijke bevolking. Cuba is een uniek en overweldigend land, intens en met een hele bijzondere sociale dynamiek. Leer het werkelijke Cuba kennen, we vertellen je heel graag meer over dit magische land.

Al onze rondreizen zijn individueel en kopen wij zo veel mogelijk in bij lokale ondernemers. Door in een casa particular (bed & breakfast) te verblijven krijg jij een unieke ervaring, en tegelijkertijd steun je de kleinschalige onderneming van een Cubaanse familie. Met onze (optionele) excursies kan je kennis maken met de het dagelijks leven van Cubanen en bijzondere plekken in de natuur bezoeken. De rondreizen per oldtimer met chauffeur geven de kans om het “Cubaanse plaatje” helemaal te beleven. De individuele bus rondreizen bieden een comfortabel en voordeliger alternatief. In sommige rondreizen is het ook mogelijk om beide vervoersmiddelen te combineren.

“Cubaneo” is een typisch Cubaans woord, en het omschrijft een Cubaanse relaxte, vrolijke manier van doen en een informele sfeer. Het is ons doel jou zo veel mogelijk deze passende sfeer te laten ervaren tijdens jouw reis. In CubaNeo Travel zit ook het woord “neo” wat “nieuw” betekent. We hopen dat je tijdens onze reizen nieuwe bijzondere ervaringen zult beleven, voornamelijk buiten de grote gangbare toeristische kanalen. Een van onze belangrijkste kernwaarden is dat wij heel graag de tijd nemen om al jouw persoonlijke wensen te bespreken. Onze rondreizen op de site zijn voorbeeld reizen en kunnen aangepast worden aan jouw wensen.

Hoe kunnen wij jouw droomreis samenstellen?

Groenten en fruit markt Havana Cuba

Vraag hier uw gratis reisvoorstel aan